ezry's FotoPage

By: ezry ezry

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Sunday, 6-Mar-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Ulu Yam....Best!

Sungguh Tenang
Fuhhh best
View
View all 21 photos...
Sory kengkawan aku x dpt join korang ari sabtu sbb aku ade hal yg x dpt dielakkan tp aku tetap pegi gak ari Ahad wit my brother muahhaha...ni gambo yg sempat aku snap...jom compare mane lebih best ekekekek


Friday, 4-Mar-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Dinner Nets...Last Sem..Dah Nak Grad huhuhu

aku,doe n geng2 power
aku,rizal n geng2 power
Mok
View all 18 photos...
Dinner kali ni rasenyer yang paling happening..syabas pd mok walaupon kene kutuk mcm2 ekekeke....


Saturday, 26-Feb-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Ronda-Ronda Di Shah Alam

Masjid
UMNO?????
bLUE wAVE
View all 10 photos...
Bangunan2 Yang Terdapat Di Shah Alam


Friday, 25-Feb-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Sepetang Di Tasik Sec 6

Bekalan Makanan
Tasik Sec 6
Rizal Jog..kecik gambo xleh zoom dah
View all 9 photos...
Belajo..belajo gak....kene rilek gak beb


Thursday, 24-Feb-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Mamu Yang Tertewas..

Sessi Bercerita
Ish2 Ngerinye..
Lagak Ngeri
View all 19 photos...
Sesuatu Yang Mengejutkan..Mamu x-cident....Langgar Lari tuuu..moga cepat sembuh untuk menyiapkan thesis yang x siap2.


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net